Gårdsbutik

Gårdsbutiker

AnimameA Garn

AnimameA finns i Vanneberga By i Skåne. Garn av alla de slag från golv till tak.

Bonnslätt 1:56

Hemsida Facebook Hitta dit

Välkommen till Bonnslätt mellan Arkelstorp och Villands Vånga, ett naturskönt område, med sina skogar, sjöar och berg. Gården drevs som ett blandat jordbruk av farföräldrarna och efter kriget planterade farmor Emmy äppelträd och jordgubbar och så har det fortsatt.

Humletorkan

Här erbjuder vi gott kaffe med hembakat, öl bryggt på humle från egen odling, försäljning av hantverk samt ett trevligt vandrarhem. Det går även att hyra lokalen för privata fester.

Lykkedals köksutställningar

Vi ritar och skapar platsbyggda kök, men hos oss hittar du även bänkskivor och vitvaror från flera olika kvalitetsleverantörer. Lykkedal kök har ett brett sortimentet av fantastiska material, funktioner och lösningar för att kunnat skapa ett helt unikt kök.

Näsums laxrökeri

Hemsida Facebook Hitta dit

I Näsum utmed natursköna humleslingan ligger Näsums Laxrökeri. Vi erbjuder enkel och dubbel varmrökt laxfilé i olika smaker, kallrökt laxfilé & gravrökt laxfilé. Vi erbjuder också romsås, örtsås, gravlaxsås, skagensallad, räksallad lyx och diverse inlagd sill.

Rolfssons Diversehandel

Hemsida Facebook Hitta dit

Vi har alltid älskat gammalt, att återvinna och saker med en historia. Tänk då att kunna få förmedla alla fynd till alla som oxå älska gammalt men inte har tid och ork att leta skatter. Detta gör vi ofta och gärna i Europa och i Sverige.

Szabos Hemchark

Hemsida Facebook Hitta dit

Szabos Hemchark är ett litet slakteri och charkuteri i Sibbarpsdalen, utanför Näsum. Vi är ett litet familjeföretag, där grundidén bygger på att vi ska tillverka varor som vi med glädje och stolthet ska kunna ge till våra nära och kära.

Tord Erikssons Frukt – Gårdsbutik

Vi erbjuder naturens delikatesser av högsta kvalitet. Jordgubbar, frukt och bär, grönsaker, ägg, potatis, sylt, honung, äpplemust med mera. Allt är närodlat och utplockat för hand för att uppfylla högsta förväntningar. Sortimentet varierar efter årstid och är alltid nyskördat!
Välkommen till Gårdsbutiken – Mitt i Arkelstorp – Service, känsla och kvalitet!

Torngårdens gårdsbutik

Hemsida Facebook Hitta dit

Här finner ni våra goda och färska produkter av bär, som vuxit i näringsrik jord. Ni kan köpa bären och mer därtill i vår gårdsbutik. Närproducerat och svenskt är vårt motto.

Vångadalens frukt och must

Facebook Hitta dit

Ekologiska, sortrena och närodlade äpplen som i huvudsak går till musttillverkning.