Aktivitet

Aktiviteter

BCP – Bromölla Cable Park

Hemsida Facebook Hitta dit

Välkommen att åka wakeboard i vår kabelpark. Istället för att åka efter en båt åker du här med en eldriven linbana (som en skidlift). Hur kul som helst – och definitivt klimatsmart! Du kan även åka wakeskate eller kneeboard.

Bromölla Padel Court

Hemsida Facebook Hitta dit

Här finns sex dubbelbanor och två singelbanor. Belysning och underlag enligt högsta standarden på World Padel Tour. Gillar du att lobba? Med hela 13,5 meter i takhöjd så kan du utnyttja lobben på ett helt nytt sätt. Med perfekt ljuddämpning kan du utan problem prata med både medspelaren och motståndarna.

Bromölla Simhall

Välkommen till simhallen som ligger mitt i centrala Bromölla. Här kan du bada och motionssimma, basta, träna i gymmet, njuta i bubbelpoolen och mycket annat.

Cross Baltica Sweden

Creative meetings and travels across the Baltic Sea.

Fossilforum

Havsdrakarnas Hus berättar historien om Krithavets innevånare och erbjuder chansen att få vara Paleontolog under några timmar.

Gåendes bord

Kul Tur med mat – en vandring mellan sjö och berg. Matvandring från Oppmannasjöns strand i Söndraby till Oppmannaberget. Vi går 6,5 km under ca 5 timmar med lokala guider och 6 matstopp där man får njuta av sjöns, åkrarnas, hagarnas och skogens delikatesser.

Havsdrakarnas hus

Havsdrakarnas Hus berättar historien om Krithavets innevånare och erbjuder chansen att få vara Paleontolog under några timmar.

Ivösjöns fiskevårdsförening

Föreningen har till ändamål att, genom arrendeavtal med Ivösjöns fiskevårdområdesförening och Levrasjöns fiskevårdsområdesförening, förvalta Ivösjön, Levrasjön och tillrinnande vatten på ett långsiktigt hållbart sätt med syfte att skapa ett givande fiske och friska vatten.

Kocka hos Tina

-Tina, ”hemkunskapsfröken” till halva Bromölla kommun. Efter 34 år i skolans värld, vågade hon år 2005 ta steget och startade eget. Bed & Breakfast, catering och matlagningskurser. Numera koncentrerar hon sig på passionen att lära ut och hålla inspirationsträffar!

Minas Chokladstudio

Välkomna till Minas chokladkafé och chokladbutik året runt med vissa förändringar i samband med röda dagar, högtider och när Mina behöver semester.

Rebel Park

Hos oss kan du åka Kickbike, BMX, Skateboard, Inlines, Skidor, Snowboard. Träna Trampolin, Gymnastik, Parkour, Klättring, Ninja, Military training.

Tobbes Event

Välkommen till Tobbes Event!

Vånga 77.1

Allt det goda: Äpple, Vatten, Skog & Sten. Aktiviteter för bokning!

Vångabacken

Vångabacken ligger naturskönt vid Ivösjöns spets, 26 km nordost om Kristianstad, och erbjuder skidåkning i tre nedfarter med olika svårighetsgrad. Barnbacken är ett avskilt område anpassat till familjens yngsta, med en egen lift. I skiduthyrningen finns en stor mängd utrustning för alla

Wetlandi

Wetlandi har sen 2006 arbetat med att utveckla möjligheter till kanotturer i Ivösjön och Holjeån och andra aktiviteter med naturen som en viktig del i upplevelsen. Vi kan erbjuda äventyr och upplevelser för par och familjer men även till olika grupper med upp till 50 personer.

YinTorp hälsosann livsenergi

Stillhetsretreat fullt av livsenergi genom yoga, meditation, massage & hälsofrämjande behandlingar, coachning, spabad & naturdusch. Vandra i underbar bokskog och njut av utsikten från Oppmannabergets vackra sluttning. Förutom flera gamla stenbrott och mossbeklädda stengärden finns här två gamla stenhus, pyramidliknande stenhögar och gångavstånd till Kungastenen.