Bo

Boende

Humleslingan präglas av det personliga boendet med en stor gästvänlighet.
Här finns boendet som passar dina önskemål var du än befinner dig i bygden.
Du kan bo småskaligt, exklusivt eller enkelt!

Antjes B&B i Vanneberga

Hemsida Facebook Hitta dit

Antjes Bed & Breakfast erbjuder fyra charmiga rum med möjlighet till avskildhet i trädgårdens lugna miljö. Frukosten som du är med och väljer serveras i matsalen eller i vår lummiga trädgård vid tider som passar dig.

Bodelssons by the Sea

Bodelssons by the Sea är ett hideaway, ett litet hotell för vuxna i norra Hanöbukten. Här finns endast åtta hotellrum – samtliga med egna uteplatser eller stora balkonger och privata ingångar från trädgården – en sommaröppen pool, varma badtunnor samt en liten restaurang.

Bromölla Camping

Välj mellan husvagn eller tält bland våra 118 platser eller någon av våra mysiga campingstugor eller något av våra 12 fräscha rum på vandrarhemmet.

Bäckaskog slott

Mystik & Romantik sedan 1200-talet

Hotell Iföhus & Restaurang

Hotell Iföhus har 20 rum i varierad storlek som delas upp i small, medium, large och extra large. Samtliga rum är renoverade och har nya möbler, dusch, toalett, tv och wifi. Parkering direkt i anslutning till hotellet.

Humletorkan

Här erbjuder vi gott kaffe med hembakat, öl bryggt på humle från egen odling, försäljning av hantverk samt ett trevligt vandrarhem. Det går även att hyra lokalen för privata fester.

Ivö Camping

Ivö Camping är en naturnära familjecamping på natursköna Ivön i Ivösjön. Här kan du bo i stuga, husvagn, husbil eller tält.

Ivögården Mat & Vingård

På natursköna Ivö – Sagoön i Ivösjön kan vi förutom en unik tystnad även erbjuda sköna bad, fiske, båt- och kanotuthyrning, cykelutflykter, promenader och vandring lägst med utmärkta leder på stigar vid Ivöklack samt spännande historiska och mytomspunna sevärdheter.

Oretorps stuguthyrning

Välkommen till ett naturskönt läge norr om Ivösjön i nordöstra Skåne. Oretorp ligger i ett gammalt kulturlandskap med fruktodlingar, betad hagmark och stengärdsgårdar i kanten av bokskog.

Pensionat Strömbacken

Hemsida Facebook Hitta dit

Pensionat Strömbacken är ett ekopensionat som är beläget i vårt härliga hus. Vi erbjuder övernattning i tre dubbelrum, mat i vår restaurang och avkoppling i den ljuvliga trädgården och dess omgivningar.

Ställplats Axeltorp

Facebook Hitta dit

Möjligheter till båtfärder, cykelturer, vandring, fiske, bad, glass, dryck, kanotfärder, turistinformation m.m

Torp nära Kjugekull och Västanå

Hemsida Hitta dit

Får och lamm i uthusen på vintern, i de fina beteshagarna på sommaren. Inhägnad trädgård. Altan. Gångavstånd till Kjugekulls naturreservat med möjlighet till boulderingklättring. Där finns också fina vandringsslingor i kuperad terräng och med fantastiska stenblock.

Vånga 77:1

Hemsida Facebook Hitta dit

Allt det goda: Äpple, Vatten, Skog & Sten. Aktiviteter för bokning!

Vånga vandrarhem

Vi har ett litet vandrarhem med 38 sängplatser i vackra Villands Vånga. Mitt i mellan Skånes högsta berg och största sjö. Närmsta granne är äppleodlingar och hästhagar. På gården finns islandshästar och ponnys som vi har turer på berget med. Vintern bjuder på skidåkning i vångabacken.

YinTorp hälsosann livsenergi

Natureing & Naturdusch – bo i naturens omhändertagande och närande miljö och duscha hälsosann livsenergi. Boende erbjuds i ett tipitält, en timmerbod, 6 st sovalkover, ett sovkojeloft och ett charmigt torp. Naturen är ständigt närvarande och omfamnar dig såväl inomhus som utomhus. Ett ställe att hämta kraft och energi på eller bara njuta av stillheten i en hängmatta eller trädgunga.