Äta

Mat & Café

Här mitt i en fantastisk natur med sjöar och bokskogar har humlet tillsammans med äpplet sin hemvist.
Idag odlas här så mycket mer och restaurangerna i området är i sina menyer inspirerade av alla lokala råvaror och bjuder dig på en middag eller fika att minnas länge.

Bodelssons by the Sea

Bodelssons by the Sea är ett hideaway, ett litet hotell för vuxna 300 m från havet i norra Hanöbukten.Här finns endast åtta hotellrum – samtliga med egna uteplatser eller stora balkonger och privata ingångar från trädgården – en sommaröppen pool, två varmkar, växthus, boulebana samt en liten restaurang. Hos oss står det ekologiska och omsorgen om dig som gäst i fokus och vi hoppas att du ska trivas i en atmosfär som är avspänd och tillbakalutad.

Bäckaskog slott

Mystik & Romantik sedan 1200-talet

Böckmans Konditori & Bowling

Välkommen till Böckmans Konditori & Bowling i Bromölla!

Hotell Iföhus & Restaurang

Hotell Iföhus har 20 rum i varierad storlek som delas upp i small, medium, large och extra large. Samtliga rum är renoverade och har nya möbler, dusch, toalett, tv och wifi. Parkering direkt i anslutning till hotellet.

Humletorkan

Här erbjuder vi gott kaffe med hembakat, öl bryggt på humle från egen odling, försäljning av hantverk samt ett trevligt vandrarhem. Det går även att hyra lokalen för privata fester.

Ivö Camping

Ivö Camping är en naturnära familjecamping på natursköna Ivön i Ivösjön. Här kan du bo i stuga, husvagn, husbil eller tält.

Ivögården Mat & Vingård

På natursköna Ivö – Sagoön i Ivösjön kan vi förutom en unik tystnad även erbjuda sköna bad, fiske, båt- och kanotuthyrning, cykelutflykter, promenader och vandring lägst med utmärkta leder på stigar vid Ivöklack samt spännande historiska och mytomspunna sevärdheter.

Krog No.2

Välkomna till vår restaurang på Korsholmen! Det perfekta läget vid Ivösjön i Bromölla.

Minas Chokladstudio

Hos Minas Chokladstudio bokar du chokladfrukost, chokladfrossa, kurser, provningar och afternoon CHOKLAD. I chokladkaféet serveras chokladvåffelbuffé, chokladfika, nybakat surdegsbröd och Minas glass.

Näsums Restaurang

Välkomna till vår Restaurang!Vi erbjuder Dagens Rätt måndag-fredag. Finns även rätter från grillen och sallader. På helgerna finns helgmeny och alá carté. Vi fixar även er catering.

Pensionat Strömbacken

Pensionat Strömbacken är ett ekopensionat som är beläget i vårt härliga hus. Vi erbjuder övernattning i våra tre dubbelrum, mat i vår restaurang och avkoppling i vår ljuvliga trädgård och dess omgivning.

Vånga 77.1

Allt det goda: Äpple, Vatten, Skog & Sten. Aktiviteter för bokning!